fredag 3 juli 2009

Pust o stöööön...

Isis... börjar gilla att bada i havet... :)

Jag vet... man ska inte klaga... o folk skäller på mig om det... men en liten "paus" kan väl inte skada..?? Ja jag snackar om värmen, denna underbara värme man längtar efter all annan tid på året, men när det blir jobbigt att bara sitta rätt upp o ner... då kanske man får längta i alla fall liiiiiite efter lite svalka??



Inte behöver man åka till sydligare breddgrader än det här?



Det är olidligt varmt på jobbet... på morgonen är det hyfsat svalt med vidöppna fönster o tvärdrag, men runt middagstid kommer solen och då blir det genast mycket svårare med allt. Syret verkar ta slut, man känner hur det pärlar sig långsamt nerför ryggen (trots att man sitter still) och man börjar snart utveckla gälar av allt vatten man häller i sig... men självklart är det underbart för alla som har semester nu... :)


O snart är det min tur... bara 3 veckor till... ;)

1 kommentar:

  1. Åh då har du nåt att se fram emot.. om 3 veckor ca är martins semester slut =( vad tradigt... men år planerade utlandsresa (brukar alltid ta en sista minuten på sommaren eller strax innan sommaren börjar) lär/behöver inte bli av med denna värmen vi har nu =) Skönt man inte e ensam om att uppleva värmen som OLIIIIDLIG!!

    SvaraRadera